Învățăm noua generație să

programeze

Club gratuit de codificare pentru tineri

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi dacă copilul tău ar deveni pasionat de la o vîrstă fragedă de un domeniu și nu va mai sta la dubii ce facultate să aleagă la finele liceului?

Ce ar fi, dacă dorința copiilor de a sta în fața calculatorului s-ar transforma în dorința de a face lucruri utile și interesante cu ajutorul tehnologiilor?

Sesiunile noastre în cadrul proiectului CoderDojo sunt gratuite și invită pe copii cu vîrsta cuprinsă între 7 și 17 ani ( împreună cu părinții) să învețe orice, începînd cu HTML & CSS, pînă șa JavaScript, dezvoltarea jocurilor și programarea web. Majoritatea sesiunilor nu necesită nu necesită cunoștințe anterioare în domeniu.

cd52.JPG

Ești un părinte programator?

Proiectul învață copii să dezvolte site-uri web, aplicații și jocuri. De asemenea, prin participarea la proiect, copilul tău va avea posibilitatea să își dezvolte abilități de lucru în echipă, gîndire critică și comunicare. Programul este foarte interactiv, iar cunoștințele obținute aici sunt utile pentru fiecare elev. Înscrie copilul dumneavoastră la proiectul nostru și demonstrează că ești un părinte programator.

all.jpg

Alături de noi azi!

CoderDojo Moldova face parte dintr-o mișcare internațională non-profit, care are ca scop oferirea suportului necesar copiilor interasați de programare. La nivel internațional, proiectul se desfășoară în 45 de țări, iar în Republica Moldova proiectul are loc în premieră. Pentru a participa la proiect, copii trebuie să fie curioși și dornici să învețe mai multe în domeniul programării, având o vîrsta curpinsă între 7 și 17 ani.

cd3.jpg

Sesiuni viitoare

Odată ce copilul tău va frecventa programul, el va învăța de la programatori din domeniu cum să dezvolte jocuri și aplicații web. Te asigurăm că timpul petrecut în cadrul programului va fi investit într-o activitate sigură și utilă. E nevoie doar de a înregistra copilul în cadrul programului pentru a deschide ușa spre o oportunități interesante. Verificați pagina noastră de Facebook sau scrie-ne un e-mail. (info@coderdojo.md)

Pentru mai multe informații, fotografii și programul evenimentelor, accesează

pagina noastră de Facebook

Cunoaște cîțiva dintre mentorii noștri

Ești atras de oportunitatea de a participa la program în calitate de mentor și dorești să devii parte din familia CoderDojo? Important e să respecți o singură condiție - Be Cool.

Acest proiect îți va dezvolta abilitățile de mentor și lider. Aici vei învăța lucruri noi prin asistarea copiilor și prin schimbul de experiență cu persoane care activează în același domeniu. Fii un agent la schimbarea societății. Devin-o mentor CoderDojo și contribuie la dezvoltarea următoarei generații de programatori.

 

 

Devină voluntar!

Contactează-ne!

SUSȚINUT DE

CoderDojo Chișinau este susținut de partenerul

Ellation_CR_VRV_Lockup_Transparent-01.png

CoderDojo este organizat în totalitate de voluntari. Dacă ești interesat să ne susții în ceia ce facem, contactează-ne!

Contact us?

Contact us!